• Gymnastik for alle

Seneste nyt!

VIK Gymnastik afholder generalforsamling

Torsdag den 28. oktober kl. 19.00

på 2. sal i Springcenter
læs mere

Hold 15: Konkurrencehold - elite

Beskrivelse af holdet


 

 

Sportsacrobatik er en sport, der består af både spring, rytme og acrobatik. 

 

Gymnasterne på eliteholdet bliver stillet overfor større krav end aspiranterne. Forventningerne til gymnasterne er, at de prioriterer acroen højt, at de kommer til træningerne og de har viljen til i højere grad at arbejde koncentreret, målrettet og selvstændigt. Gymnasterne på eliteholdet træner som udgangspunkt frem mod både jyske mesterskaber og danmarksmesterskaberne. (her er det dog heller ikke en selvfølge, det er altid en trænervurdering om, man er klar eller ej).

 

Som skrevet ovenfor vil der være ekstra høje krav og forventninger til gymnasterne på holdet, dette gør, at pladsen på eliteholdet ikke er en selvfølge hele sæsonen. Dermed sagt - kan gymnasterne ikke opfylde de krav og forventninger, der er, kan det komme på tale at en anden gymnast overtager pladsen fra den pågældende gymnast. (Dette håber og tror vi dog aldrig vi kommer ud for?) 

 

På eliteholdet bliver man også lært op i at sammensætte en rutine til musik og hvad en rutine skal indeholde. Her skal gymnasterne i større grad kunne sammensætte deres egen rutine. Gymnasterne bliver også præsenteret for hvilke fejl dommerne kan trække for til konkurrencerne.


 Information om holdet

Træningstider:

To gange ugentligt

Pris:

3200

Trænere:

Træningsteder:

Gymnastik hallen - Aarhus Springcenter

Sæsonlængde:

Fra uge 32 - uge 25

Kontaktperson:

Information

Galleri Tilmelding