• Gymnastik for alle

Seneste nyt!

VIK Gymnastik afholder generalforsamling

Torsdag den 28. oktober kl. 19.00

på 2. sal i Springcenter
læs mere

Hold 71: Tumbling - talentholdet

Beskrivelse af holdet


Som tumbler på dette hold har du et højt gymnastisk niveau, med en solid og bred base af grundteknik og fysisk træning. Du har ambitioner om at træne hårdt for at udvikle dit potentiale fuldt ud og passer derfor dine hjemmeopgaver og hjemmetræning. 

Træningen har fokus på den individuelle tumblers udvikling af gymnastiske færdigheder, men  du skal være indstillet på at lægge lige så meget arbejde i fysisk og mental træning. Vi arbejder i høj grad med coachende feedback, hvilket betyder at du som tumbler selv skal kunne forholde dig til og forstå de rettelser vi diskuterer. Vi forventer ligeledes at du er proaktiv i forhold til din træning og evaluerer din træningsindsats i forhold til dine personlige målsætninger, måned for måned.

Da man skal udtages til holdet, skal du kontakte Nis om mulighed for at komme til prøvetræning eller udtagelse, hvis du ønsker at blive en del af holdet. Vi har ingen alderskrav, men på nuværende tidspunkt spænder alderen fra 10-15 år. Vores nuværende konkurrenceniveau spænder fra "rondat-flik-flik-flik-baglænder" på airtrack til eliterækkeøvelser som "rondat-whip-whip m. helskrue - whip - whip - whip - flik - dobbelt hoftebøjet salto".Information om holdet

Træningstider:

Mandag kl. 18.00 - 20.00, torsdag kl. 18.00 - 20.00 og lørdag kl. 14.00 - 16.00

Pris:

3500

Trænere:

Nis Rykær Simonsen, William Burchardt Egendal, Mikkel Steentoft Rasmussen

Træningsteder:

Gymnastikhallen

Sæsonlængde:

Fra uge 34 til og med uge 24

Kontaktperson:

Nis Rykær Simonsen på nrsimonsen@gmail.com eller 40 62 89 96

Information

Galleri Tilmelding