• Gymnastik for alle

Seneste nyt!

VIK Gymnastik afholder generalforsamling

Torsdag den 28. oktober kl. 19.00

på 2. sal i Springcenter
læs mere

Hold 292: Familiegymnastik 2 - 10 år

Beskrivelse af holdet


Holdbeskrivelse familiegymnastik søndage 9.45-10.45 sæsonen 2013/2014

Familiegymnastik er for børn i alderen 2-10 år og deres forældre.

Holdet har både springhallen og motorikhallen til rådighed, så der er rig mulighed for at kravle oppe under taget og på væggen, prøve kræfter med skæve ribber, hoppe i de mange trampoliner, tage en tur i sansegyngen og meget andet.
Der startes med opvarmning for alle, hvorefter der vil være forskellige stationer og mulighed for at boltre sig i hallerne. Træningen sluttes af med en eller flere fælles aktiviteter.

Holdet henvender sig til de børnefamilier, som er interesserede i at deltage i et delvist struktureret forløb der giver mulighed for at de yngre børn kan øve sig i grundlæggende motoriske færdigheder som balance og koordination, mens de ældre børn kan lære grundlæggende gymnastiske færdigheder som håndstand, vejrmølle og rytmiske sekvenser.

Undervisningen vil også lægge op til, at forældrene deltager i aktiviteterne og bidrager ved afviklingen af stationer m.v.

Målet med holdet er altså at stimulere såvel børn som voksne til bevægelse samt give mulighed for gymnastiske udfordringer uanset niveau.
Såvel børn som forældre skal have træningstøj på uden lynlåse, snore og andet, som kan ødelægge faciliteterne og/eller udgøre en sikkerhedsmæssig risiko.

Kontakt
Stine Friis: friisstine@hotmail.com
Trænerteam.Information om holdet

Træningstider:

Søndage kl. 9.45 - 10.45

Pris:

1350

Trænere:

Trænerteam

Træningsteder:

Motorikhallen

Sæsonlængde:

Fra uge 36 til og med uge 15

Kontaktperson:

Stine Friis på friisstine@hotmail.com

Information

Galleri Tilmelding