• Gymnastik for alle

Seneste nyt!

VIK Gymnastik afholder generalforsamling

Torsdag den 28. oktober kl. 19.00

på 2. sal i Springcenter
læs mere

Hold 206: Gymnakour og Ninjatons 2.-3. kl.

Beskrivelse af holdet


Dette er et holdet for seje drenge og piger der går i 2.-3. klasse og som elsker fuld gas og ikke lader sig skræmme af lidt knubs og nye udfordringer. Vi skal øve en masse parkour, moves, spring, bevægelsesserier og forhindringsbaner, men en forudsætning for at blive god til det, er at vi arbejder med styrke, balance, koordination og koncentration.

Hos os er det vigtige ikke at være god, men at hele tiden arbejde for at blive bedre og ønske at lære nye ting, men i det tempo som passer til dig. Vi starter altid med en barsk, men sjov opvarmning med masser af styrketræning.

Herefter vil hver træningsgang være forskellig, med masser af vilde og udfordrende aktiviteter, ofte fordelt i grupper der arbejder med forskellige aktiviteter. Til slut vil der næsten altid være næsten fri leg – hvor fokus stadigt er på at øve parkour, spring, akrobatik og hvad har vi. Vi forventer af dig at du har lyst til at knokle på og at du er god til at lytte til de instruktioner som trænerne giver. Trænerteamet er klar og vi glæder os til at se dig – så kom bare an!

Kontakt: pinoculars@gmail.comInformation om holdet

Træningstider:

Mandage kl. 16.00 - 16.55

Pris:

1150

Trænere:

Trænerteam, Lars Hansen

Træningsteder:

Motorikhallen

Sæsonlængde:

Fra uge 36 til og med uge 15

Kontaktperson:

Lars Hansen på pinoculars@gmail.com

Information

Galleri Tilmelding