• Gymnastik for alle

Seneste nyt!

Åben træning for seniormedlemmer aflyst

 

Lørdag den 17. november 2018

Lørdag den 24. november
læs mere

Guld og sølv ved Hold DM i idrætsgymnastik

Guldpokalen blev løftet af herrergymnasterne fra VIK for niende gang i træk, mens kvinderne på fornemmeste vis forsvarede sølvmedaljepladsen.

 

 

  

 

 

VIK Gymnastik lagde rammerne om dette års Hold DM i Idrætsgymnastik, hvor mange tilskuere havde valgt at lægge vejen forbi springscenteret lørdag. Foreningen havde i samarbejde med Udvalget for Idrætsgymnastik arbejdet hårdt på at give gymnaster og de mange fremmødte en god oplevelse, og samtidig sikre, de forhold der skal til for at tiltrække endnu flere publikummer til sporten.

 

I mændenes konkurrence sikrede VIK'erne sig guldet på den hjemmebane, hvor de for ni år siden sikrede sig mesterskabet for første gang. De havde allerede efter første runde sikret sig et solidt forspring, som der ikke blev rykket ved i finalerne. Med god overbevisende gymnastik sikrede mændene sig DM guldet endnu engang. João Marcus Fuglsig, som var en af de fire gymnaster, der kørte alle seks redskaber, kørte en rigtig fin konkurrence og lykkedes med at få højeste score i spring over hest og i ringene. Han tilskriver guldet hele holdet og siger 'VIK-drengene viser endnu engang, at vi står inde for hinanden, også når vi rammes af skader eller fejl. Vi har en stærk konkurrence i dag med høje, solide karakterer, og personligt har jeg min bedste konkurrence med en score på 77,2. Det var fantastisk at slutte sæsonen af med en god AA i en fyldt hal i Aarhus'.

 

På grund af skader hos et par rutinerede gymnaster stillede kvinderne fra VIK i år med et noget yngre og urutineret hold, hvor Mirjam, Freja og Clara alle var debutanter. På trods af det rykkede holdet op og forsvarede deres sølv fra en bronze position efter kvalifikationen. I finalerunden sikrede Linnea Højer Wang konkurrencens højeste score i spring over hest.

 

Et stort tillykke til begge hold med de fine resultater.