• Gymnastik for alle

Seneste nyt!

Åben træning for seniormedlemmer aflyst

 

Lørdag den 17. november 2018

Lørdag den 24. november
læs mere

2 nordeuropæiske sølvmedaljer til VIK

 

Den 21.-22. oktober blev der afholdt Nordeuropæiske Mesterskaber i Thórshavn, Færøerne, hvor fire gymnaster fra VIK deltog.

 

Rasmus Vorup kørte en flot og fejlfri debut for seniorlandsholdet og blev tilmed højeste danske score i den parallelle barre.

 

Joachim Winther døjede med en forstuvet fod og kørte derfor ikke allround, men kørte bensving, ringe, barre og reck, hvor han i sidstnævnte var første reserve til finalen blot 0.1 point fra at have kvalificeret sig ind.

 

Kasper Rydberg gjorde comeback efter flere år ude med skader og operationer. Han kvalificerede sig til søndagens gulv finale i første position med en flot karakter på 13.9. I finalen blev det til en flot sølv medalje blot 0.1 point fra guldet. Stort tillykke til Kasper for det flotte comeback!

 

Joao Marcus Fuglsig kvalificerede sig til finalen i spring over hest, efter at have måttet sidde over favorit disciplinen sidste år grundet et brud i foden, og var lige som Kasper blot 0.1 fra guldet. Stort tillykke!

 

VIK er meget stolte af de fire drenges præstationer i weekenden og ser frem til at de om to uger sammen med resten af VIK holdet på hjemmebane skal se om de kan forsvare DM Hold guldet.

 

DM for hold starter med konkurrence kl. 13.30 for både mænd og kvinder i Springcenter Aarhus - Entre 50 kr.